Raindance E Showerpipe tuš sistem 300 1 mlaz sa Showertablet 350

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Geometrijski i bezvremenski elegantan

Četvrtasti dizajn i kvalitetne površine od kroma i stakla, koji krase ponudu proizvoda Raindance E, mamit će poglede u modernoj kupaonici. Od nadglavnog tuša preko sistema Showerpipe do termostata – Raindance E nudi brojne mogućnosti za individualnu realizaciju kupaonice iz snova.

Neka dizajn tuševa Raindance E postane istaknuta vizuelni izraz vaše kupaonice. Ravna ploha četvrtastog nadglavnog tuša stilski se nastavlja u nosaču tuša. Time se obezbjeđuje upečatljiv izgled u zoni tuširanja. 

Inovativne tehnologije

AirPower

Više zadovoljstva, više efikasnosti

Proizvodi s ovom tehnologijom tuširanja kombinirali su vodu sa zrakom kako bi vas opustili obimnijim, lakšim i mekšim kapljicama vode na koži. Za veće zadovoljstvo tuširanja uz efikasnost vode.

QuickClean

QuickClean: Manje kamenca, više radosti

Postoji li neko ko voli čišćenje? Uz QuickClean naslage kamenca i nečistoće na slavinama i tuševima za Hansgrohe nestaju u trenu. Samo pređite preko fleksibilnih uložaka od silikona.

XXL performanse

Veliko zadovoljstvo prilikom tuširanja

Zaista morate ovo doživjeti: veliko zadovoljstvo pod tuširanjem sa mlaznim tipovima koji nude poseban osjećaj. Hansgroheovi tuševi obavijaju vas stvarnim vodenim snom – i osiguravaju XXL performanse u vašem kupatilu.

Select

Intuitivno podešavanje mlaza

Mekane kapljice vode ili opuštajuća masaža? Odaberite željeni tip mlaza u samo jedan klik, za još veću zabavu prilikom tuširanja.

CoolContact

CoolContact: sigurno i popustljivo tuširanje

Termostatske miješalice opremljene CoolContact tehnologijom hlađenja ne zagrijavaju se. Kućište uvijek ostaje lijepo i hladno jer je hladna voda u njemu usmjerena ravno na površinu. To za vas i vašu djecu može značiti samo jedno: veću sigurnost u kupaonici.

Vrste mlazova

RainAir

Nježan kišni mlaz obogaćen zrakom.

Rain

Idealan za ispiranje šampona iz kose.

Whirl

Ciljano koncentriran masažni mlaz.

Hansgrohe Raindance E 300 tuš

Spoj dizajna i funkcije

Nagrade za dizajn

German Design Award – Nominee 2019

Pečat kvalitete koji od 2011. godine dodjeljuje Vijeće za dizajn/German Design Council za dizajnerske proizvode naprednih odlika.

F product design award 2018

Od „A“ kao automobil do „Ž“ kao žilet: proizvodi ovjenčani ovom nagradom ubrajaju se među najbolje dizajnirane na svijetu. Međunarodno priznati pečat kvalitete koji od 1953. godine dodjeljuje organizacija International Forum Design.

Red Dot product design award 2018

Jedna od najuglednijih nagrada u svijetu. Dodjeljuje se od 1955. godine za najvišu kvalitetu te inovativnost oblika i funkcije (Centar za dizajn pokrajine Nordrhein-Westfalen).