Raindance E Showerpipe tuš sistem 360 1 mlaz s termostatom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Ljepše vas voda ne može oviti

Tuširanje kao u privatnom “wellnessu” omogućit će Raindance E tuš 360 i inovativni mlazovi PowderRain tehnologije
Hiljade mikrofinih kapljica obavijaju kožu vodenim omotačem potičući misli na nesputano lutanje uz osjećaj potpunog opuštanja i mira. Visoko vrijedan komfor prilikom tuširanja s učinkom “wellnessa”

Inovativne tehnologije

AirPower

Više zadovoljstva, više efikasnosti

Proizvodi s ovom tehnologijom tuširanja kombinirali su vodu sa zrakom kako bi vas opustili obimnijim, lakšim i mekšim kapljicama vode na koži. Za veće zadovoljstvo tuširanja uz efikasnost vode.

QuickClean

QuickClean: Manje kamenca, više radosti

Postoji li neko ko voli čišćenje? Uz QuickClean naslage kamenca i nečistoće na slavinama i tuševima za Hansgrohe nestaju u trenu. Samo pređite preko fleksibilnih uložaka od silikona.

XXL performanse

Veliko zadovoljstvo prilikom tuširanja

Zaista morate ovo doživjeti: veliko zadovoljstvo pod tuširanjem sa mlaznim tipovima koji nude poseban osjećaj. Hansgroheovi tuševi obavijaju vas stvarnim vodenim snom – i osiguravaju XXL performanse u vašem kupatilu.

Select

Intuitivno podešavanje mlaza

Mekane kapljice vode ili opuštajuća masaža? Odaberite željeni tip mlaza u samo jedan klik, za još veću zabavu prilikom tuširanja.

CoolContact

CoolContact: sigurno i popustljivo tuširanje

Termostatske miješalice opremljene CoolContact tehnologijom hlađenja ne zagrijavaju se. Kućište uvijek ostaje lijepo i hladno jer je hladna voda u njemu usmjerena ravno na površinu. To za vas i vašu djecu može značiti samo jedno: veću sigurnost u kupaonici.

Vrste mlazova

RainAir

Nježan kišni mlaz obogaćen zrakom.

Rain

Idealan za ispiranje šampona iz kose.

Whirl

Whirl

Generalni video

Idealan za ispiranje šampona iz kose.

Nagrade za dizajn

German Design Award – Nominee 2019

Pečat kvalitete koji od 2011. godine dodjeljuje Vijeće za dizajn/German Design Council za dizajnerske proizvode naprednih odlika.